IMG_7620CSU Alba Iulia a obținut prima medalie din istoria clubului, iar la câteva ore după victorie, echipa din Alba Iulia și-a prezentat realizările. 

Vă prezentăm mai jos declarațiile date de membrii staff-ului tehnic, administrativ, dar și a jucătoarelor:

Larisa Toma: „Mă bucur că m-am întors la o echipă puternică, de fiecare dată când câștigi ai un sentiment foarte plăcut. Îmi place foarte mult orașul, colegele, m-am simțit foarte bine. Rămâne de văzut, dacă vom continua sau nu aici”

Daniel Breaz: „Țin să le mulțumesc tuturor pentru ceea ce au făcut în acest sezon, jucătoarelor, antrenorilor, pentru ceea ce au făcut acest sezon la Alba Iulia. Poate am avut obiective mai îndrăznețe”

Miroslav Popov: „Cred că noi am avut un sezon bun, noi am vrut să jucăm final dar ceva nu a mers bine în semifinală. E bine că am câștigat CEWL pentru club. Am jucat apoi pentru medalia de bronz, am câștigat competiția și cred că e un rezultat mare. Cred că Alba, pas cu pas, merge spre mai bine. Sunt convins că sezonul viitor va fi mai bine. Vom vedea dacă vom juca în ceva cupă europeană. Momentan sunt satisfăcut”.

Anemarie Părău: „Eu cred că a fost un sezon bun pentru noi, am câștigat o cupă și am obținut locul trei ceea ce este un rezultat destul de bun pentru echipă. Nu știu ce voi face în viitor, deocamdată mă concentrez pe echipa națională”.

IMG_7625Sasa Cadjo: „A fost o perioadă bună, sunt mulțumită de sezon, am obținut locul trei. Important pentru mine a fost că mi-am făcut noi prieteni și cred că sezonul viitor vom juca mai bine”.

Alexandra Uiuiu: „Cred că anul acesta Alba a avut cea mai bună echipă de până acum. Am obținut în premieră o medalie. Sincer cred că aveam valoare mai mare decât locul trei. M-am simțit bine aici de asta am și rămas atâția ani aici”.

Nicușor Marcu: „Consider că există viață și după plecarea lui Petru Eleș, am demonstrat că echipa a crescut și am câștigat un trofeu, o medalie”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate