IMG_2138CSU Alba Iulia a învins sâmbătă Flying Foxes Viena în semifinala CEWL și s-a calificat în finală, unde va întâlni campioana României, ICIM Arad. Formația pregătită de Miroslav Popov a câștigat cu 81-59 (pe sferturi, 15-23, 17-6, 21-15 și 25-15 ).

CSU Alba Iulia a început ezitant partida din semifinalele CEWL cu Flying Foxes Viena.  Echipa noastră nu a reușit să bage mingea-n coș, iar după primele 10 minute gruparea pregătită de Miroslav Popov era condusă cu 15-23.

În sfertul secund echipa  din Alba Iulia a luat inițiativa și a revenit pe tabelă spre deliciul spectatorilor prezenți, care au început să încurajeze echipa așa cum rar se întâmplă în sala din Alba Iulia. După două sferturi scorul a fost  32-29 în favoarea formației lui Popov.

După pauza mare gruaprea din Alba Iulia a mai câștigat încă șase puncte pe tabelă, iar defensiva organizată de Popov începea să dea roade, iar vizitatoarele nu au mai avut ocazia să arunce la fel de mult la coș cum au făcut-o în primele două sferturi. După trei sferturi scorul a fost 53-44.

În ultimul sfert echipa lui Popov s-a distanțat la 19 puncte, iar CSU Alba Iulia nu mai putea rata calificarea în finală.

În urma succesului de sâmbătă, CSU Alba Iulia va juca finala mare cu ICIM Arad, finală ce va avea loc duminică, de la ora 18:00, în vreme ce finala mică se va disputa între Flying Foxes Viena și Piestanske Cajky, de la ora 15:00.

IMG_2128„Gruppo Arnsberg” a dat tonul în semifinale

Galeria „Gruppo Arnsberg” a reușit să motiveze și ceilalți sectatori prezenți în sală să încurajeze echipa pregătită de Miroslav Popov. În timp ce galeria scanda „ole, ole, uite campioanele”, publicul spectator le-a aplaudat și ovaționat pe feltele lui Popov.

Ba mai mult președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel a stat în picioare minte în șir în sfertul trei și s-a ridicat de fiecare dată când CSU Alba Iulia marca.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate