IMG_2488

Într-o atmosferă de poveste, CSU Alba Iulia a obținut primul trofeu european, după ce a învins în finala CEWL, pe ICIM Arad cu scorul de 69-59 (pe sferturi, 23-21, 17-15, 12-14 și 17-9), la capătul unui meci extraordinar.

Partida de la Alba Iula a început în forță, echipa pregătită de Miroslav Popov a condus pe tot parcursul primelor 10 minute, dar  ICIM Arad a fost mereu aproape pe tabelă. După 10 minute scorul era 23-21 pentru formația noastră.  De menționat este că în primul sfert niciuna din cele două echipe nu au reușit să înscrie cu aruncări de trei puncte.

Partea secundă este ușor ezitantă pentru CSU Alba Iulia, iar ICIM Arad a preluat conducerea pe tabelă, însă doar pentru câteva zeci de secunde.  Pe final CSU Alba Iulia a avut avans de opt puncte, dar ICIM a revenit la 4 puncte pe final când Tiffany Brown a ratat de sub panou, iar pe contraatac arădencele au înscris, iar scorul pauzei a fost 40-36 pentru formația pregătită de Miroslav Popov.

De menționat este faptul că după două sferturi ICIM Arad nu a înscris deloc cu aruncări de trei puncte, în vreme ce formația lui Popov a făcut-o de două ori.

În sfertul trei ICIM Arad s-a apărat mai bine și a reușit să se apropie pe tabelă la doar două puncte.  Dar pe final fetele lui Miroslav Popov au reușit să mențină avantajul de patru puncte, avantaj obținut după primele două sferturi.

Ultimul sfert a adus o cădere a echipei noastre. Formația lui Popov a pierdut avantajul de pe tabelă, iar vizitatoarele s-au distanțat chiar și la cinci puncte, însă doar pentru puțin timp. Pe final dramatismul a atins cote maxime, cele două echipe mergând braț la braț pe tabelă.  Înainte cu șase minute de final Tiffany Brown a înscris cu o aruncare de trei puncte, fapt ce le-a distanțat pe gazde la cinci puncte pe tabelă.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Chastity Reed 14, Sasa Cadjo 17, Khadijah Whittington 10, Tiffany Brown 17, Marina Mandic 5,  Anne Marie Părău 2, Breanna Salley 2, Alexandra Uiuiu 2.

Meci mare făcut de Tiffany Brown, Sasa Cadjo și Chastity Reed

CSU Alba Iulia s-a bucurat la meciul cu ICIM Arad din finala CEWL de trei jucătoare în mare formă.  Brown, Cadjo și Reed au marcat impreuna peste 45 de puncte, fapt ce a condus gruparea din Alba Iulia spre primul trofeu european.

În acest mod Tiffany Brown și-a luat revanșa pentru escapadele avute și a demonstrat că a meritat șansa pe care i-a oferit-o Miroslav opov atunci când a vrut să renunțe la ea.

„Gruppo Arnsberg” din nou la înălțime!

Așa cum ne-am obșinuit deja și a meciul din finala CEWL, galeria CSU Alba Iulia a încurajat frenetic formația lui Miroslav Popov, ba mai mult, galeriei noastre s-au alăturat și ceilalți spectatori prezenți în sală și au reușit astfel să creeze o atmosferă de vis.

Ba mai mult înainte de marea finală, liderul „Gruppo Arnsberg”, Bogdan Fântână s-a împăcat cu Marcel Urban, președintele echipei ICIM Arad, cu care suporterii echipei din Alba Iulia erau în conflict încă de la meciul cu ICIM din campionat.

Galeria ICIM-ului Fair Play la prezentarea loturilor!

În finala cu CSU Alba Iulia, ICIM Arad a fost susținută de un grup de pest 20 de suporteri. La prezentarea celor două echipe de către Bogdan Lazăr, galeria „Gruppo Arnsberg” a fluierat la fiecare nume rostit de crainicul de la meci, în vreme ce la prezentarea echipei noastre membrii galeriei din Arad au aplaudat pe tot parcursul acesteia, fără a huidui sau fluiera vreun minut.

 
 
 

Publicitate

Publicitate