CS Universitatea Alba Iulia a învins dramatic în partida cu CSM Satu Mare, la capătul unui meci în care echipa lui Popov a revenit pe final. Scorul 69-67 (23-21, 14-20. 15-14 și 17-12 ) a adus încă o şansă pentru medalia de bronz.

CS Universitatea a început excelent jocul cu CSM Satu Mare, iar după primele 10 minute echipa din Alba Iulia a avut avantaj de 3 puncte pe tabelă.

După sfertul secund, echipa lui Dan Fleșeriu s-a distanțat cu noroc pe tabelă, după ce a marcat în ultimele secunde patru puncte.

În sfertul trei, CSM Satu Mare a luat avantaj pe tabelă în prima parte, iar după un time-out echipa lui Popov a dat semne de revenire. Sfertul trei s-a încheiat cu scorul de 52-55 pentru guparea lui Fleșeriu.

Ultimul sfert a fost dramatic. Alba a încercat să revină pe tabelă, dar tot CSM Satu Mare a condus jocul și s-a impus la Alba Iulia. În urma acestui succes, CSU Alba Iulia va juca marți, 7 mai, în deplasare, meciul decisiv cu CSM Satu Mare.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat:  Amanda Thompson 15,  Tereza Brantlova 14, Becca Tobin 14,  Eni Laza 6, Alexandra Uiuiu 11,  Katya Abramzon 5,  Jovana Vukoje 2, Zenta Melnika 2.

Jovana Vukoje, huiduită de „Gruppo Arnsberg”

Baschetbalista de la CS Universitatea Alba Iulia, Jovana Vukoje a fost huiduită de galeria echipei noastre. Acest lucru pare a fi cauzat de reacția sportivei  după meciul cu CSM Târgoviște din semifinale.

Fanii albaiulieni au scandat „Jovana pleacă din Alba” în repetate rânduri, iar evoluția sportivei de la CSU a fost afectată de reacția fanilor albaiulieni.

 
 
 

Publicitate

Publicitate