CS Universitatea s-a mișcat greu în primele două sferturi în disputa cu BC Danzio Timișoara, dar în sfertul trei  gruparea pregătită de Miroslav Popov a ieșit mai motivată de la cabine și a izbutit să se distanțeze la 11 puncte după doar 3 minute de joc din sfertul al treilea. Scorul final (pe sferturi 15-16, 19-14, 24-18 și 24-13) a dovedit că fetele au fost dornice de revanșă, după ce în tur gruparea din Banat a umilit CSU Alba Iulia. 

În primul sfert, CSU Alba Iulia nu s-a regăsit deloc, iar la finalul primelor 10 minute BC Danzio Timișoara avea avantaj minim pe tabelă, conducând cu 15 la 16.

Sfertul doi a adus revenirea fetelor, dar jocul a scârțâit. Chiar și așa, CSU Alba Iulia a intrat în avantaj la pauză, tabela indicând 34-30.

După pauză, sportivele de la CSU Alba Iulia au ieșit mai motivate și au început să semene cu echipa care a produs scorul campionatului în jocul cu CSM Oradea. După trei sferturi, scorul era 58-43, iar învingătoarea era deja decisă.

CSU Alba Iulia și-a adjudecat victoria cu BC Danzio Timișoara și s-au revanșat pentru eșecul din tur, însă pe teren a lipsit tresărirea de orgoliu a echipei lui Popov.

La partida de la Alba Iulia a asistat și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel. Acesta a stat doar două sferturi; cel mai probabil a plecat la Blaj, pentru a fi în tribună și la meciul echipei de volei.

„Gruppo Arnsberg” nu a mai încurajat echipa!

Chiar dacă problemele la club s-au rezolvat și echipa de baschet feminin a început să joace mai bine, galeria „Gruppo Arnsberg” nu a fost la datorie, în semn de protest după ce conducerea clubului nu și-a ținut promisiunea în a-i sprijini să obțină anularea amenzilor luate la jocul cu Universitatea Cluj, unii din conducători fiind martori pentru IJJ.

O parte din membri galeriei au fost la meci, dar au stat departe de sectorul rezervat galeriei albaiuliene.

Miercuri derby cu campioana CSM Târgoviște

După ce nu a arătat cea mai bună formă în jocul de sâmbătă, echipa lui Popov are șansa să se revanșeze în jocul restant cu CSM Târgoviște, formație ce deține titlul de campioană.

Disputa cu CSM Târgoviște va avea loc la ora 18:00 în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate