IMG_7352CSU Alba Iulia a învins în primul meci din fainala mică cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu scorul de 91-61  (pe sferturi, 28-14, 19-20, 21-15 și 23-12), după o partidă în care cele două echipe au început apatic, dar apoi și-au revenit și au reușit să egaleze specatacolul din tribune. 

Partida de la Alba Iulia a început cu un moment caritabil. Spectatorii au aruncat cu sute de jucării în teren, obiecte ce vor ajunge la centrul pentru tineri cu probleme „Rița Gărgărița”.

Imediat după intonarea imnului „Deșteaptă-te Române”, galeria „Gruppo Arnsberg” a dat tonul la donatul de jucării. Minute în șir jucătoarele celor două echipe, dar și oamenii de ordine au strâns jucăriile de pe teren.

Primul sfert CSU Alba Iulia a a luat un galop de sănătate, reușind ca după primele 10 minute să conducă pe tabelă cu 14 puncte. În sfertul secund, echipa lui Popov a redus turația motarelor, iar scorul pauzei a fost 47-24.

În sfertul trei CSU Alba Iulia a continuat recitalul pe teren dar și pe tabelă, iar primul pas spre o medalie este ca și făcut. Cel mai probabil echipa lui Popov va reuși să tranșeze finala mică în două partide, asta chiar dacă ar fi mai frumos pentru fanii albaiulieni ca medaliile să fie oferite la Alba Iulia.

Ultimul sfert a permis lui Popov să menajeze din jucătoarele de bază, deoarece victoria era deja securizată din sfertul trei.

IMG_7361Sasa Cadjo în zi de grație!

Baschetbalista de la CSU Alba Iulia, Sasa Cadjo a reușit, așa cum ne-a obișnuit tot sezonul, din nou o prestație excepțională. Jucătoarea din Serbia a reușit să marcheze cinci aruncări de trei puncte, două de două și o aruncare liberă, acumulând în contul său 20 de puncte.

În partida cu Sfântu Gheorghe, Sasa Cadjo a bifat 26 de minute și 47 de secunde. Cel mai probabil sportiva va continua și sezonul viitor la CSU Alba Iulia.

Alături de Cadjo o prestație bună a avut și Chastity Reed, care deși a început partida cu două aruncări eșuate a reușit pe parcurs să-și revină și să marcheze 23 de puncte.

Bogdan Duma a fost inițiatorul campaniei caritabile

Președintele Bogdan Duma a hotărât ca echipa lui să facă un gest caritabil asta pentru a mai spăla din rușinea ratării obiectivelor.

Ba mai mult inițiativa președintelui albaiulian s-a dovedit a fi una de succes, iar majoritatea oamenilor au venit la meci însoțiți de o jucărie, fie ea de pluș sau nu.

IMG_7281Tigrul Popov

Așa cum vă spuneam la începutul partidei că fiecare membru din staff, dar și spectatori au donat câte o jucărie pentru copiii de la centrul „Rița Gărgărița”.  Antrenorul Miroslav Popov a oferit un tigru, directorul sportiv, Nicușor Marcu a oferit un cățel, iar președinteel Bogdan Duma a donat un pokemon.

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman a donat o mascotă „Hello Kitty”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate