IMG_8211CS Universitatea Alba Iulia a învins sâmbătă, pe propriul teren pe Olimpia Brașov cu 100-53 (pe sferturi, 24-13, 26-22, 21-6 și 29-12). Victoria facilă de sâmbătă a reprezentat doar un antrenament pentru meciul de miercuri cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, partidă foarte importantă pentru deciderea echipei de pe locul secund. 

CSU Alba Iulia a învins fără probleme Olimpia Brașov, formație ce nu a ținut piept grupării din Alba Iulia, care s-a distrat efectiv pe teren. În sfertul trei echipa lui Popov a produs o „aroganță” reușind să primească doar șase puncte și să marcheze 21.

Următorul meci va avea loc miercuri pentru echipa din Alba Iulia, în deplasare la Sfântu Gheorghe. Echipa pregătită de Miroslav Popov va trebui să învingă cel puțin o partidă pentru a-și menține poziția secundă în clasament.

IMG_8227Becca Tobin la Alba Iulia!

CS Universitatea stă prost la capitolul pivoți în acest moment, iar la partida de sâmbătă a asistat și fosta jucătorare a echipei CSU Alba Iulia, Becca Tobin. Baschetbalista din USA a asistat la meci și nu ar fi exclus ca formația lui Popov să o înregimenteze pe americană.

 
 
 

Publicitate

Publicitate