DSC_0475​În perioada 11-13 aprilie 2014 s-a desfăşurat la Brăila, Finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Shotokan – Fudokan – Copii, la care au participat peste 20 de cluburi din ţară şi aproximativ 300 de copii.

Au participat cele mai bune cluburi de karate din ţară cu cei mai buni copii care au reuşit să se califice etapa cu etapă, până la acest nivel. Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir a participat cu un număr de 10 karateka, după cum urmează: Micu Sebastian, Teodor Ştefănia, Mortura Cătălin, Paul Codrea, Andrei Rus, Micu Răzvan, Zinca Rareş, Codrea Maria, Roşia Iulian, aceştia reuşind să adune un număr total de 9 medalii dintre care 2 medalii de aur şi 7 medalii de argint. O performanţă unică pentru Cugir care confirmă încă odată calitatea şi seriozitatea sportivilor secţiei de Karate din cadrul CSO Cugir, după ce în decembrie 2013, la Campionatul Mondial de la Praga, România prin CSO Cugir s-a mândrit cu 2 vicecampioni mondiali: Micu Sebastian şi Teodor Ştefănia.

Performanţa secţiei de karate a CSO Cugir are la bază implicarea factorilor locali, respectiv a Primăriei oraşului Cugir prin primarul Adrian Teban, buna organizare a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir prin preşedintele Adrian Mihai, şi în principal munca, dăruirea seriozitatea şi experienţa sensei Pricob Vasile. Nu în ultimul rând munca, disciplina şi talentul sportivilor (copiilor) fac ca CSO Cugir să devină cu paşi mici (uneori chiar mari) un nume demn să stea alături de marile cluburi cu tradiţie, de karate tradiţional din România, cum ar fi cele din Brăila, Galaţi, Bucureşti.

​Medaliaţii noştrii au obţinut prin aceste performanţe notabile dreptul binemeritat de a participa la Campionatul European de Karate Tradiţional Shotokan –Fudokan – Copii, de la sfârşitul lunii mai a acestui an.

​Medaliaţii Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Shotokan – Fudokan – Copii, care vor face parte din lotul naţional al României şi vor participa la Campionatul European sunt următorii:

Proba Enbu Mixt, Locul I, Medalia de aur: Teodor Ştefănia şi Micu Sebastian;

Proba Kata pe echipe, Locul II, Medalia de argint: Mortura Cătălin, Codrea Paul, Rus Andrei;

Proba Kata individual, Locul II, Medalia de argint: Mortura Cătălin;

Proba Kata individual, Locul II, Medalia de argint: Teodor Ştefania;

Proba Kata individual, Locul II, Medalia de argint: Micu Sebastian;

Proba Kumite individual – Yohon Kumite, Locul II, Medalia de argint: Teodor Ştefănia;

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate