IMG_3920Sâmbătă la Galda de Jos au avut loc semifinalele și finalele de la Campionatul Speranțelor. După meciuri spectaculoase în semifinală, finala s-a disputat între Unirea Alba Iulia și CSO Cugir, iar titlul de campioană a revenit . 

În semifinale Unirea Alba Iulia a trecut cu greu de LPS Sebeș, cu 2-1, la capătul unui meci în care ambele echipe au demonstrat că merită să joace finala.

Unirea Alba Iulia a fost echipa mai atentă, însă pe final spiritele s-au încins, iar LPS Sebeș a solicitat gol la o intervenție a portarului de la Unirea Alba Iulia.

În cea de a doua semifinală dintre CSO Cugir și Viitorul Aiud, echipa lui Cătălin Pașcanu, CSO Cugir, a învins Viitorul Aiud cu 4-3, la capătul unui meci dominat de cugireni.

IMG_3999Finala mică: LPS Sebeș – Viitorul Aiud 4-4, 3-1 de la loviturile de departajare

În finala mică Viitorul Aiud și LPS Sebeș au oferit un meci spectaculos cu multe răsturnări de situație, iar jocul bun al celor două echipe  a făcut ca diferența să fie făcută doar la loviturile de departajare.

Portarul echipei din Sebeș a fost mai inspirat la penalty-uri și a parat o lovitură, în vreme ce goalkeeper-ul aiudenilor a fost învins din toate cele trei lovituri.

Din păcate pentru echipa din Aiud a pierdut finala mică după ce a condus cu 4-3 până în ultimele minute ale partidei.

Finala mare: Unirea Alba Iulia – CSO Cugir  1-6

CSO Cugir s-a impus la pas în finala mare a Campionatului Speranțelor. La pauză echipa lui Pașcanu conducea cu 4-0, iar scorul final a fost 6-1.

 

.

 
 
 

Publicitate

Publicitate