IMG_3618Dezastru la handbal feminin. Echipa pregătită de Alexandru Weber a pierdut și al doilea joc de la barajul de promovare și își poate lua adio de la Liga Națională. HC Alba-Sebeș a pierdut cu 25-22 (14-13, la pauză), la capătul unui meci dominat de CSM Ploieşti.

HC Alba Sebeș a încercat din răsputeri să-și mențină șansele la promvoarea în Liga Națională și s-a agățat cu dinții de meciul decisiv cu CSM Ploiești, partidă pe care din păcate formația lui Weber a pierdut-o.

La pauză scorul a fost 14-13 pentru echipa din Ploiești, după ce HC Alba-Sebeș a reușit să revină pe tabelă de câteva ori, dar nu a fost suficient încât să aibă avantaj.

După pauză, gruparea din Ploiești s-a distanțat, iar pe tot parcursul actului secund formația din Sebeș a încercat să revină zadarnic pe tabelă. În urma acestui eșec, HC Alba-Sebeș a ieșit definitiv din calculele promovării și se demonstrează că și acest sezon a fost unul ratat.

IMG_3599Bani cheltuiți degeaba! Visul promovării imposibil la Sebeș? 

HC Alba-Sebeș încearcă încă de la înființare să promoveze în Liga Națională. Echipa finanțată din bani publici (Consiliul Județean Alba și Primăria Sebeș) nu a reușit nici în acest sezon să își îndeplinească obiectivul fixat, mai exact promovarea în Liga Națională.

La jocurile de baraj, HC Alba-Sebeș s-a dovedit a fi o echipă prea mică pentru un război așa mare cum pare a fi cel din Liga Națională.

Din păcate, la final de sezon, HC Alba-Sebeș va pierde o parte din jucătoare, iar înlocuirea aceastora va fi extrem de dificilă.

Abonați la ratarea obietivelor!

Este pentru al treilea an când HC Alba-Sebeș vinde iluzii suporterilor echipei din Sebeș, iar, spre deosebire de sezoanele precedente, în acest an HC Alba-Sebeș a ajuns să se lupte la baraj pentru accederea în Liga Națională, în vreme ce, în anii trecuți, formația din Sebeș a încheiat campionatul pe locuri mediocre.

Cel mai probabil, HC Alba-Sebeș va promova în sezonul viitor, când chiar nu va exista un adversar care să spere la promovare, însă surprizele ar putea apărea, mai ales că HC Alba-Sebeș nu este o echipă care să aibă un potențial financiar pentru transferul unor jucătoare valoroase.

.

 
 
 

Publicitate

Publicitate