CS Zlatna a pierdut, marți, pe propriul teren, partida cu Seso Câmpia Turzii, cu scorul de 1-2, după ce la pauză tabela indica 0-1, grație golului marcat de Sancira, în minutul 39.

CS Zlatna a început bine partida cu Seso Câmpia Turzii, dar a trimis de două ori mingea în bară, prin Sergiu Pop și Drăgan. În minutul 39, Sancira l-a învins pe Târziu, cu un șut în dreapta  acestuia. Golul marcat de oaspeți poate fi imputat și portarului Târziu.

În partea secundă, echipa mai „periculoasă” a fost Seso Câmpia Turzii. În minutul 53, Alexandru Man a fost la un pas de a marca în propria poartă, după ce portarul Târziu a parat unu la unu cu Dicher.

În minutul 74, Mocan a dublat avantajul echipei din Zlatna, după ce a scăpat singur cu portarul Târziu și l-a „executat”.  Partida de la Zlatna s-a încheiat 1-2, după ce Morar a marcat cu capul în poarta lui Farcaș. Chiar și așa, prestația gazdelor a lăsat de dorit în partea secundă. Elevii lui Mureșan nu au fost periculoși în ofensivă, iar apropiații echipei au contestat modul în care antrenorul Dorel Mureșan și-a așezat echipa în teren.

În minutul 82, CS Zlatna a rămas în 10 oameni: Drăgan a văzut cartonașul roșu la semnalizarea tușierului de pe partea tribunei oficiale. Eliminarea lui Drăgan a înfierbântat și mai mult spiritele; aproximativ 15 suporteri au contestat acest lucru, stropindu-l cu apă pe arbitrul de tușă.

Iată cele două distribuții:

CS Zlatna: Târziu – P. Pop, Man, H.Marian, Toma – Drăgan, Kopandy, Morar, Suciu – Câmpean, S.Pop.

Seso Câmpia Turzii: Farcaș – Tormyai, Popa, Tarcea, Kelemen, Vascan, Balc, Crăciun, Pop – Sancira, Dicher.

În urma eșecului de pe teren propriu, CS Zlatna este condamnată la cea de a treia retrogradare consecutivă din Liga a III-a, în Liga a IV-a.

 

Comentarii

  1. Dany spune:

    Dar cand a scapat unul din jucatori singur si portarul la placat ca la rugby nimenu nu a sesizat…halalalbitraj

 
 

Publicitate

Publicitate