Trupa lui Tomas Bilek caută al doilea succes consecutiv din Liga Națională de Baschet Feminin, iar adversarul este unul accesibil pentru CS Universitatea Alba Iulia. Sportul Studențesc este echipa care nu creat probleme albaiuliencelor în ultimele sezoane.

Pentru a crește numărul celor prezenți în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918”, echipa din Alba Iulia a promovat meciul de sâmbătă printre localnici. Fetele însoțite de directorul interimar al CS Universitatea, Bogdan Duma și antrenorul Tomas Bilek au împărțit pliante cu detalii despre partida de sâmbătă.

Albaiulienii s-au fotografiat cu fetele și au acceptat invitația făcută, chiar dacă aceasta a fost în limba engleză, iar mai mulți localnici au avut nevoie de traducere.

Partida cu  Sportul Studențesc va avea loc de la ora 18.00, la sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Bogdan Duma, director interimar la CS Universitatea Alba Iulia

Albaiulianul Bogdan Duma va fi numit director interimar al clubului sportiv Universitatea Alba Iulia. Surse apropiate susțin că acesta va participa la concursul pentru ocuparea postului de director, la care și-a anunțat intențiile de a candida și Norica Câmpean(Unchiaș).

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate