CS Universitatea s-a impus, luni, pe propriul teren, în compania formației SCM Craiova, într-un meci contând pentru returul primului tur din Cupa României. Echipa din Alba Iulia a obţinut scor 59-42 (pe sferturi 18-11, 10-9, 16-13 și 15-9). Nu a avut nevoie de turație maximă pentru a se impune în faţa SCM Craiova și pentru a obține calificarea în faza următoare a competiției.

Echipa antrenată de Tomas Bilek și George Lăncrănjan a controlat partida, cei doi tehnicieni folosind aproape întreg lotul aflat pe foaia de joc.

Sâmbătă CS Universitatea va întâlni din nou SCM Craiova în prima etapă a Diviziei A de baschet feminin. Partida va avea loc la Alba Iulia, deși inițial se dorea ca etapa de debut să se dispute pe teren neutru, la Turnu Severin sau Sibiu.

Mihai Manea ar putea fi noul kinetoterapeut al echipei

Fostul antrenor al echipei Europa Alba Iulia și Performanța Alba Iulia, Mihai Manea, ar putea face parte din staff-ul formației de baschet CS Universitatea. Acestuia îi va fi propus un contract de colaborare în zilele următoare, iar decizia de a face sau nu parte din staff-ul echipei de baschet feminin îi aparține  acestuia. În prezent, Mihai Manea se ocupă de recuperări medicale la clinica privată de la Vila Elisabeta și mai evoluează în Liga a V-a, la FC Micești sub comanda lui Ștefan Fogoroși.

„Mâine îi va fi prezentat contractul propus de noi lui Mihai Manea, depinde doar de el dacă va accepta sau nu propunerea venită din partea noastră”, a declarat Daniel Breaz, rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba  Iulia.

O altă noutate în staff-ul echipei din Alba Iulia ar putea fi numirea lui Bogdan Duma în funcția de director de club în locul lui Sorin Șimon. Contractul celui din urmă se încheie la 30 septembrie și ar putea fi înlocuit cu Bogdan Duma, în urma unui concurs. Totuși rectorul Daniel Breaz nu a negat nici posibilitatea în care Sorin Șimon să rămână în continuare președintele echipei CSU Alba Iulia.

În aceste momente doar Bogdan Duma își face dosarul pentru a candida la postul de director al clubului CS Universitatea Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate