Sâmbătă, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc una din cele mai atractive partide din acest sezon baschetbalistic. Echipa lui Miroslav Popov, CSU Alba Iulia a pierdut cu scorul 59-71 (pe sferturi 19-15, 16-23, 20-13 și 6-20) partida cu ICIM Arad, dar a arătat o altă față la primul meci a lui Popov în sala UAB.

CS Universitatea a început bine partida cu liderul ICIM Arad și a câștigat primul sfert cu 19-15; în sfertul secund, echipa din Arad a revenit, deși CSU Alba Iulia a avut avantaj de 10 puncte, la un moment dat (28-18). La pauza mare s-a intrat cu scorul de 35-38 pentru arădence, dar schimbarea de atitudine a fost clară în  tabăra echipei CSU Alba Iulia.

În sfertul trei, CSU Alba Iulia a preluat din nou conducerea pe tabelă, partida devenind dramatică, un joc de care pe care. În sfertul 4, ICIM Arad a preluat conducerea pe tabelă și a reușit să se distanțeze și la șase puncte. Finalul de meci și sfertul patru au aparținut total oaspetelor, care au reușit să controleze jocul. Chiar și așa, echipa din Alba Iulia a oferit o replică bună liderului.

Sala din nou plină

Primul meci din sezonul 2012-2013 în care sala UAB s-a umplut din nou până la refuz. Aproximativ 400 de oameni au luat parte la derby-ul dintre CSU Alba Iulia și ICIM Arad. La meci a asistat și galeria echipei din Arad, care a afișat și tricoul jucătoarei Eni Laza (Tarța, pe vremea când evolua la ICIM Arad).

În pauza meciului, spectatorii au avut parte de un moment artistic oferit de Școala de Dansuri „Chirilă”.

 

Comentarii

  1. alex spune:

    daca am juca si noi baschet si am lasa figurile de modele care fac parada de moda cu fotbalisti de valoare incerta, poate ca nu am mai pierde in ultimul sfert precum o echipa de esalon secund…

 
 

Publicitate

Publicitate