CS Universitatea Alba Iulia a câștigat prima partidă după trei runde în care formația lui Tomas Bilek nu a mai simțit gustul succesului. Echipa din Alba Iulia s-a distrat cu modesta Olimpia Brașov, demonstrând că până în acest moment Alba e o echipă mare cu formațiile mici și una mică în lupta cu granzii campionatului.

Scorul final 82-49 (pe sferturi 23-12, 27-8, 16-18 și 14-11) nu a pus la îndoială victoria echipei CSU Alba Iulia. Partida i-a dat posibilitatea lui Tomas Bilek să ruleze întreg lotul de jucătoare.

Succesul cu Olimpia Brașov nu a fost decât o palidă consolare după ce fanii așteptau măcar un succes din cele trei runde în care albaiuliencele au pierdut.

În semn de protest pentru evoluția slabă din ultimele runde, galeria „Gruppo Arnsberg” nu și-a încurajat echipa. Aceștia au asistat la meci fără să scandeze nimic, arătându-și nemulțumirea pentru jocurile cu CSM Târgoviște, CSM Satu Mare și ICIM Arad.

Pentru CS Universitatea au marcat: Eniko Laza 18, Tereza Brantlova11, Becca Tobin 14, Jovana Vukoje 8 , Laura Papp 8, Amanda Thompson 6,  Alexandra Uiuiu 6, Katya Abramzon 5, Zenta Melnika 3, Ildiko Nagy 3.

Etapa viitoare, CS Universitatea va juca în deplasare la CSM Oradea. Mai trebuie menționat faptul că Abramzon a părăsit terenul în lacrimi.

 

Comentarii

  1. raul spune:

    apoi asta da suporteri sa mancati seminte in sala de sport penibil,apropo am fost in sala din alba e penibil nu ai aer,te injura ca la usa cortului nu au un wc pt suporteri,nu au o intrare pt suporteri

 
 

Publicitate

Publicitate