Echipa de baschet feminin CS Universitatea Alba Iulia a susţinut, joi, un meci demonstrativ cu echipa masculină de baschet a Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia.

Coordonate de antrenorul Miroslav Popov şi secundul George Lăncrănjan, fetele au ajuns în sala Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan” pline de energie. Partida s-a terminat la egalitate, 23-23 (două reprize a câte 7 minute), iar după meci a avut loc un mic concurs de aruncări libere, unde liceenii care au reuşit să le învingă pe fete au primit câte un echipament de joc cu semnăturile jucătoarelor de la CS Universitatea Alba Iulia.

„Meciul a fost foarte strâns, adversarii au fost pe măsura aşteptărilor, iar chiar dacă nu am ştiut prea multe despre ei, ne-a făcut o deosebită plăcere să jucăm contra lor. Aceste acţiuni de promovare sunt foarte bune, din cauza faptului că spre deosebire de fotbal sau handbal, baschetul nu este foarte mediatizat. Prin aceste acţiuni sperăm să aducem cât mai mulţi tineri spre acest sport.” a declarat Alexandra Uiuiu, jucătoare CSU Alba Iulia

Sămbătă, de la ora 17.00, CS Universitatea Alba Iulia (locul 5) va evolua împotriva echipei de pe poziţia a  8-a, BCM Danzio Timişoara.

 
 
 

Publicitate

Publicitate