Colegiul Economic a pierdut în ultimul meci disputat în cadrul fazei zonale a Cupei Liceelor, fiind învins de Colegiul Național „Mircea Eliade” din Sighișoara, cu scorul de 7-4.

„Economiștii” au avut parte de un meci extrem de dificil împotriva formației care avea să câștige această competiție, fiind conduși aproape în permanență de mureșeni. În minutul 10 al celei de a doua reprize, scorul indica 4-4, dar mureșenii au preluat conducerea  din nou, cu opt minute înainte de fluierul final. Fiind presat de timp, Colegiul Economic a încercat să revină în joc, dar echipa din Sighișoara a punctat de două ori pe contraatac și au reușit să se califice la faza națională a competiției, fiind ajutată de jocul rezultatelor. La sfârșitul meciurilor, mai echilibrate decât se aștepta toată lumea, departajarea s-a făcut după golaveraj, rezultatele calculelor dând câștigătoare pe C.N. „Mircea Eliade” Sighișoara (+2), urmat de LPS Cluj (0) și Colegiul Economic, cu (-3).

Marcatorii din partida de astăzi au fost Răzvan Frențiu (3 reușite) și Ioan Nicula (o reușită).

„Glorie învingătorilor, onoare învinșilor. Îi felicit pe băieți după meciurile prestate, am dovedit că putem fi o echipă chiar dacă nimeni nu ne credita cu vreo șansă. Consider că la anul o să facem o echipă mult mai performantă și sper să reușesc să acopăr posturile deficitare, mai ales apărarea. În ultimul meci am descoperit viitorul portar, Lorin Mariș (juniori B, Unirea Alba Iulia) și îl vom păstra ca pe ceilalți care nu termină liceul. Sper să mai completez echipa cu încă trei sau patru jucători care se vor ridica la nivelul celor rămași.” a declarat Dan Anca, profesor de istorie la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia.

Răzvan Frențiu a fost principalul jucător pentru Liceul Economic, fiind golgeterul economiștilor cu 11 reușite la Târgu Mureș, un jucător care a fost în curtea celor de la Unirea Alba Iulia activând la juniori A, dar nefolosit în nicio partidă. În prezent el joacă la Performața Ighiu și se anunță a fi o nouă speranță pentru fotbalul albaiulian.

 

Comentarii

  1. kaRTeL spune:

    bafta tuturor

  2. Silviu Olimpiu spune:

    Respect !

 
 

Publicitate

Publicitate