Peste 150 de spectatori au asistat la prima zi din cadrul Campionatului Național de Powerlifting, sâmbătă, la Alba Mall. Spectatorii prezenți au fost martori la un nou record național obținut de Carmen Pîrva, care a reușit să ridice 100 de kilograme în poziția „împins din culcat”.

Fetele și băieții care practică acest sport au avut sâmbătă oportunitatea ”să-și pună forța la bătaie” în fața spectatorilor care au asistat la competiție sau a simplilor privitori care erau prin mall-ul orașului.

Toate categoriile feminine au intrat în concurs, în timp ce la băieți competiția s-a desfășurat doar pentru categoriile 59, 66, 74, 120 și 120+ kilograme. Carmen Pîrva a reușit să doboare recordul național, ridicând 97 de kilograme în concurs și 100 pentru a sparge recordul.

Duminică, vor intra în concurs categoriile 85, 93 și 105 kilograme masculin, o competiție ce se anunță foarte, foarte strânsă. Decernarea medaliilor și a cupelor, atât la feminin, cât și la masculin, va avea loc tot duminică, după concursul băieților.

 
 
 

Publicitate

Publicitate