Echipa pregătită de Florian Brumaru a fost învinsă cu scorul de 1-0 de către FC Braşov, în cadrul etapei a VIII-a a play-off-ului, la capătul unui meci dominat clar de Unirea Alba Iulia. Aceasta a ratat o lovitură de la 11 metri, în prima repriză.

După un început de repriză ezitant, în care jocul a fost destul de echilibrat, braşovenii au reuşit să înscrie un gol frumos, de la marginea careului. Albaiulienii au încercat să revină, iar, în minutul 36, unul dintre fundaşii braşoveni a scos mingea din poartă cu mâna, arbitrul arătând implicit punctul cu var şi cartonaş roşu pentru acesta. Maxim a executat penalty-ul foarte slab pe centrul porţii, portarul braşovean reuşind să respingă in extremis, cu piciorul.

A doua repriză s-a jucat aproape toată la poarta oaspeţilor, albaiulienii ratând foarte multe ocazii.

Juniorii B ai echipei ”fanion” din judeţul Alba au suferit prima înfrângere, picând astfel pe locul secund şi pierzând implicit fotoliul de lider, ocupat în acest moment de LPS Sebeş.

”A fost un joc foarte frumos, poate cel mai frumos din acest sezon, ambele echipe au jucat un fotbal de calitate, dar, paradoxal, chiar dacă nu am ce să le reproșez jucătorilor mei, am pierdut. Îmi felicit jucătorii pentru modul în care au jucat. Au demonstrat calitate în joc, au etalat un joc care a plăcut spectatorilor prezenți”, a declarat Florian Brumaru, antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Juniori B.

Următoarea etapă, echipa antrenată de Florian Brumaru se va deplasa la Sibiu pentru confruntarea cu Inter Sibiu, partidă ce va avea loc duminică, 22 aprilie, de la ora 14.00.

Antrenorul albaiulian a trimis în teren, următoarea formulă: Clipici, Stoica, Costantea, Ioani, Matei, Fulea, Schiau, Buda, Tamaş, Lasconi, Maxim. Au mai evoluat: Morar, Bota şi Herdea.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate