IMG_2087Arena Alba Iulia s-a apropiat la un punct de Industria Galda de Jos după victoria 1-0, pe care gruparea lui Fane Fogoroși a obținut-o contra grupării din Galda de Jos. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ciprian Brânză în minutul 52, după un avantaj excelent lăsat de arbtrul Rodina. 

Debutul de partidă a aparținut echipei Arena Alba Iulia, dar portarul Ștef a avut două intervenții bune în primele minute, dar apoi elevii lui Alin Hancăș au echilibrat partida, iar Cernea a trimis mingea în bară fază la care portarul Ovidiu Barna a rămas fără reacție.

După pauză Arena a început în forță, iar Ciprian Brânză a fructificat pasa venită de la Găldean, fotbalist care ulterior fusese faultat, dar centralul Rodina a lăsat avantaj, iar Brânză a marcat cu un șut pe colțul scurt din interiorul careului.

Aflat în tribună Fane Fogoroși a surprins în alcătuirea primului 11, deoarece i-a lăsat pe margine pe Marius Cristea, Iouraș și Oniche, toți cei trei au intrat în partea secundă.

În urma acestui succes Arena Alba Iulia s-a apropiat la un singur punct de liderul Industria Galda de Jos, iar returul se anunță a fi de foc în ceea ce privește lupta pentru titlul de campioană județean, trofeu care permite accesul la barajul de promovare în Liga a III-a.

Etapa viitoare Arena Alba Iulia va juca în deplasare cu Mureșul Vințu de Jos, iar Industria Galda va juca acasă cu CS Ocna Mureș.

Iată cele două distribuții:

Arena: Barna – Al. Stan, Cocoară, D. Pop,  Al. Circov – Mercean, Cos. Simtion, Hîrceagă, Găldean – Brânză, D. Florea, rezerve Cotoară, M. Florea, Boanchiş, M. Cristea, Oniche, Iuoraş.Antrenor: Fane Fogoroși.

Industria: Ştef- Morariu, Căt. Ivaşcu, Vântu, Cr. Ivaşcu – Haiduc, Chirilă, R. Lungu, Cr. Bodea, Cernea,Fl. Baghiu, rezerve Leba – Cioară, Ad. Neag, Creţiu, Cămărăşan, Iuonaş. Antrenor; Alin Hancăș

 
 
 

Publicitate

Publicitate