Cei mai sportivi dintre albaiulieni au făcut mișcare alături de instructori cu experiență din Alba Iulia. ALEG Mișcarea este convenția de sport, cu mai multe sesiuni de antrenamente, în care antrenori calificați arată metoda ideală de a practica și a învăța lucruri noi în materie de sport.

Cel mai mare eveniment de acest tip din județ, a ajuns la ediția cu numarul doi și s-a bucurat de prezența a peste 150 de participanți, șapte instructori de top din municipiul Alba Iulia și peste 50 de invitați. În patru clase, sportivii și-au desfășurat activitatea pe durata a cinci ore de convenție.

Energia a pornit de pe scenă, încă de la început, alături de Elena Paul și Alex Grapă prin programul lor de Kangoo Jumps, urmat de Adina și Larisa în pași de Zumba, de Lucian Nicolescu cu mișcări specifice Fitnessului Extrem urmat de Tae Bo marca Sendy și Cristi Țălnar. La finalul programului, instructorii au pregătit un program de Stretching.

„Ținând cont de numărul impresionant de participanți și zâmbetele lor largi, tragem ușor concluzia că a doua ediție a convenției a fost o reușită! Felicitări tuturor persoanelor implicate și în special participanților plini de energie și ambiție!”, ne-a precizat Lucian Nicolescu, instructor și organizator al evenimentului.

Potrivit declarației organizatorilor, scopul convenției este de a ajuta albaiulienii pasionați de sport să aleagă tipul de antrenament care li se potrivește și îi ghidează spre o viață sănătoasă. Albaiulienii au demonstrat practic că sportul se face strângând din dinți, greșind, corectând, râzând și într-un final relaxând musculatura.

Nicoleta MATEIU

 
 
 

Publicitate

Publicitate