IMG_4264AS Unit Alba Iulia a disputat sâmbătă în sala de sport a Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia ultimul joc de verificare înaintea returului din Liga a III-a a handbalului masculin. Echipa lui Sorin Macarie și Vasile Petric a pierdut cu 29-36 în fața „șepcilor roșii”. 

În prima repriză scorul a fost 18-22 pentru clujeni, iar după pauză handbaliștii del a „U” Cluj au continuat să evolueze frumos. De la vizitatori au lipsit mai mulți jucători de bază, dar chiar și așa au format o grup puternic.

Scorul final a mulțumit formația din Alba Iulia, care s-a prezentat excelent în fața echipei de nivel superior.

Lotul AS Unit Alba Iulia este format din: Liviu Achiroae, Cosmin Opruța (portari); Daniel Oprița, Alin Monorean, Cristian Țârlea, Alexandru Marian, Mircea Oprea, Alexandru Chiriță, Alexandru Filip, Robert Theis, Adrian Mareș și Adrian Farcaș. Antrenori: Sorin Macarie și Vasile Petric

Mircea Oprea „atacant” pe semicerc

IMG_4266Fostul fotbalist al Unirii Alba Iulia, Poli Timișoara, FC Național, Ceahlăul Piatra Neamț și Poli Iași, Mircea Oprea, a demonstrat că are abilități reale de handbalist. Acesta a marcat câteva goluri în amicalul de sâmbătă,  dar s-a și apărat excelent în câteva faze.

La partidă a asistat și Mircea Oprea senior, tatăl celui din teren, acesta la rândul lui și el antrenor de handbal.

 
 
 

Publicitate

Publicitate