IMG_4809AS Unit Alba Iulia a pierdut sâmbătă partida amicală cu HC Sibiu. Dacă la pauză scorul a fost 12-15 pentru sibieni, la final, echipa vizitatoare și-a dublat avantajul și s-a încheiat 23-29. 

Primă repriză destul de bună făcută de AS Unit Alba Iulia, însă gruparea din Sibiu s-a apărat excelent, iar goalkeeper-ul oaspeților a avut intervenții salutare la aruncările albaiulienilor.

Actul secund a adus o descătușare pe tabelă, diferența de pregătire devenind vizibilă în partea secundă, însă echipa lui Macarie a lăsat o impresie frumoasă.

„A fost un meci de pregătire, noi ne-am prezentat mai modest azi, s-a văzut diferența la numărul de antrenamente dintre cele două echipe. A fost un test util și sperăm să creștem de la meci la meci”, a declarat Sorin Macarie, antrenor AS Unit Alba Iulia.

Lotul AS Unit Alba Iulia este format din: Liviu Achiroae, Cosmin Opruța (portari); Daniel Oprița, Alin Monorean, Cristian Țârlea, Alexandru Marian, Mircea Oprea, Alexandru Chiriță, Alexandru Filip, Robert Theis, Adrian Mareș și Adrian Farcaș. Antrenori: Sorin Macarie și Vasile Petric.

După sărbători, AS Unit Alba Iulia va mai juca un nou amical cu CNO Sighișoara, formație nou înființată.

 
 
 

Publicitate

Publicitate