IMG_3666Arena Alba Iulia a învins sâmbătă pe stadionul 2 al complexului „Cetate” Viitorul Sântimbru, formație ce s-a dovedit a fi destul de incomodă în fața viceliderului. 

Partida a început cu un moment de reculegere ținut deoarece tatăl portarului Ovidiu Barna s-a stins din viață, iar goalkeeper-ul lui Fane Fogoroși a fost nevoit să absenteze de la meci.

În minutul 12, Alexandru Circov a deschis scorul din penalty, lovitură de pedeapsă obținută de Dendiu  după un contact cu Stănilă, fază la care antrenorul Fogoroși a solicitat cartonaș roșu pentru portarul Sântimbrului.

Avea să fie 2-0 în imutul 30, Dendiu profită de o eroare a vizitatorilor și înscrie. După pauză Dumbra i-a dat emoții lui Fogoroși cu o execuție frumoasă din careu, șut cu care l-a surprins pe portarul Cotoară.

Emoțiile au fost risipite în minutul 60, când Pop a înscris cu latul din careu, în urma unui corner.  Succesul cu Sântimbru îi menține pe elevii lui Fogoroși la 4 puncte de liderul Industria Galda de Jos.

Iată cele două distribuții:

Arena: R. Cotoară – M. FLorea, Cocoară, Mercean, Circov – Simtion, Găldean, Hârciagă, Pop, – Dendiu, Brânză. Au mai jucat: Stan, M. Cristea și Iuoraș. Antrenor: Fane Fogoroși.

Viitorul Sântimbru:  Stănilă – Samoilă, Oară, E.Hălălae, Nagy, Dumitrescu, Dumbra, Ov. Crișan, Drăghiciu, C. Hălălae și Rancea. Au mai jucat: Ioo, Dreghiciu și Breaz. Antrenor: Sorin Mărginean

Tot sâmbătă în Liga a IV-a s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

Olimpia Aiud – Industria Galda de JOs 1-4

CS Ocna Mureș – Mureșul Vințu de Jos 1-3

Rapid CFR Teiuș – Inter Ciugud 0-2

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate