IMG_9411Arena Alba Iulia s-a impus cu 2-0 în partida din sferturile de finală a Cupei României. Brânză și Boanchiș au marcat pentru echipa lui Fogoroși în ultimele 10 minute ale partidei și au adus calificarea pentru viceliderul Ligii a IV-a. 

În prima repriză, cele două echipe nu au avut mari ocazii, iar Radu Andone i-a dat emoții lui Cotoară, când a scăpat singur cu portarul gazdelor, dar a trimis mult peste poartă.

Primul gol a venit în minutul 81: Brânză a fructificat o centrare venită de pe partea dreaptă. Scorul final a fost stabilit în minutul 90+2. Nou-intratul Boanchiș l-a învins pe Gânscă cu un șut în stânga portarului aiudean.

Imediat după gol, Ionuț Andrea a fost eliminat, după ce a primit al doilea galben pentru proteste.

Aiudenii au schimbat ca la sintetic, fără să-i vadă arbitri!

Momente tragi-comice pe terenul doi al complexului „Cetate”. În ultimele minute de joc, formația lui Radu Andone a efectuat o înlocuire, însă arbitrii partidei nu au fost înștiințați de acest lucru. Într-un târziu, arbitrul Mihai Țâra și-a dat seama de modificare, după ce în prealabil observatorul partidei, Ioan Ilie l-a atenționat pe „central”.

După câteva momente de meditare, Mihai Țâra a mers la banca aiudenilor și l-a sancționat pe Radu Andone pentru schimbarea neregulamentară.

Tot miercuri s-au disputat și alte două partide din Cupa României, Național Rădești – Dalia Sport Daia Română 1-4, Inter Ciugud – Viitorul Sântimbru  3-0.

 
 
 

Publicitate

Publicitate