Printre meciurile tari din această etapă a Ligii a IV-a a fost și cel dintre Arena Alba Iulia și FC Cugir. Echipa lui Fogoroși s-a impus cu scorul de 3-0, pe Stadionul „Cetate II”. Arena a luat cu asalt locul I în campionat și așteaptă meciul de duminică, dintre Industria Galda de Jos și Viitorul Sântimbru, pentru a vedea dacă rămân sau nu pe prima poziție după încheierea etapei.

Cea mai bună apărare a întâlnit cel mai bun atac, într-un derby al etapei cu numărul 8 a competiției județene de fotbal, Liga a IV-a. Arena Alba Iulia se poate mândri cu o apărare de foc. Doar un gol primit, în toate cele 8 partide (luând în considerare și meciul de astăzi) desfășurate de la începutul sezonului. Pe de altă parte, FC Cugir are și ea un motiv de mândrie, și anume atacul de invidiat. Cugirenii au nu mai puțin de 15 goluri marcate în 8 etape, atac la care doar Industria Galda de Jos a reușit să mai ajungă, având același număr de goluri marcate. Se pare că de această dată atacul lui FC Cugir nu a funcționat la fel de bine precum apărarea Arenei, meciul fiind câștigat de echipa lui Fogoroși.

Bine organizați și siguri pe ei, băieții coordonați de Ștefan Fogoroși s-au impus la un scor de neprezentare în fața echipei clasate pe locul 3, FC Cugir. La doar două puncte în fața celor de la Cugir, Arena i-a lăsat în urmă pe cugireni și își ocupă poziția de lider, cu un meci mai mult jucat decât adversarii de pe locul secund, Industria Galda de Jos. Arena Alba Iulia venea după o victorie la limită, în deplasarea de la Dalia Sport Daia Română, în timp ce singura reprezentantă a Cugirului din Liga a IV-a, și anume FC Cugir, a remizat 2-2 pe terenul din Săsciori, în meciul de săptămâna trecută împotriva celor de la Energia Săsciori.

CS Ocna Mureș 2-0 Dalia Sport Daia Română

Derby și la capătul celălalt al clasamentului, unde CS Ocna Mureș, clasată pe ultimul loc a primit vizita echipei din Daia Română, ce avea un avans de un punct în fața celor de la Ocna Mureș. Momentan CS Ocna Mureș se află pe locul 13, cu doar 5 puncte, în timp ce Dalia Sport Daia Română este codașa ligii, cu doar 3 puncte strânse în acest sezon, în cea de-a doua etapă a sezonului, când a câștigat pe teren propriu în fața celor de la Cuprirom Abrud, scor 2-1.

Scor alb în ambele partide ce au mai avut loc astăzi din cadrul Ligii a IV-a:

Olimpia Aiud 0-0 Performanța Alba Iulia

Rapid CFR Teiuș 0-0 Metalul Aiud

 
 
 

Publicitate

Publicitate