IMG_5553Arena Alba Iulia a învins cu 2-0 Dalia Sport Daia Română la capătul unui meci care s-a jucat pe un teren greu. Ploile din ultimele zile au făcut ca terenul secund al complexului „Cetate” să fie unul noroios, iar cele două echipe au avut mari probleme în a controla mingea. 

În minutul 17, Alexandru Circov de la Arena a ratat o lovitură de la 11 metri, obținută de Ciprian Brânză.  Mingea trimisă de fundașul stânga al viceliderului a trecut puțin pe lângă poartă.

În minutul 36 gazdele deschid scorul. Patronul-jucător David Florea a avut o execuție magistrală. Atacantul Arenei a tras de la 17 megri sub transvesala porții lui Lazăr, rămas fără reacție.

Scorul final a fost stabilit de Iuoraș în minutul 89, dar până atunci Marius Cristea de la Arena a părăsit terenul de joc accidentat.

Iată cele două distribuții:

Arena Alba Iulia – Barna – Cocoară, Sîmtion, Circov, Stan, Oniche, Cristea, Dendiu, Hârciagă, Brânză și Florea. Au mai jucat: Boanchiș, Iuoraș, Dalcoș. Antrenor: Fane Fogoroși.

Dalia Sport Daia Română: Lazăr – Stoia, Colcer, Ciubotariu, Hileagă, Marian, Schiau, Diaconu, Lupșan, Rahovean, Bișboacă. Au mai jucat: Jurcă și Găldean. Antrenor: Doru Oancea.

 
 
 

Publicitate

Publicitate