Pe un teren greu, aproape impracticabil Andreas Alba Iulia și Dalia Sport Daia Română au încercat să se califice în sferturile Cupei României. După un debut curajos de meci al echipei din Liga a V-a, grupare care a avut o bară la scorul de 0-0, în minutul 5, Dalia Sport Daia Română a preluat conducerea jocului și a învins la scor umilitor Andreas Alba Iulia.

Scorul a fost deschis în minutul 28 de Bișboacă, după o mare gafă a portarului Morar. Neag a tras spre poartă, balonul se îndrepta pe lângă paortă dar Morar a încercat să-l rețină și l-a pus pe tavă lui Bișboacă, fotbalist ce nu a îndeplinit decât o simplă formalitate.

În minutul 52 Morar iese hazardat în lateral și Adrian Neag îl execută cu un balon trimsi pe lângă portarul echipei Andreas. Avea să fie 3-0 după o combinație frumoasă între Mihalache și Neag, ultimul trecându-și în cont dubla.

În minutul 73, Adrian Neag prinde un șut excelent aproape de vinclul porții lui Morar și face 4-0, iar scorul final a fost stabilit de Samoilă în prelungiri când după o nouă eroare a lui Morar, Samoilă a trimis balonul în poarta goală.

Dalia Sport Daia Română: Ștef – Stoia, Morariu, Hileagă, Scheau, Samoilă,  Oancea, Neag, Bișboacă, Mihalache și Scheau Gh. Rezerve: Ad. Cibu, Lăcătuș, Hăprian, Muntean, Radu Cibu, Achim Cibu.

Andreas Alba Iulia: Morar – Ov. Moldovan,  C. Iovan, David, Vlad –  Al. Florea,  Ov. Barbu, Bobar, Ilea, Mitrea și Nicua. Rezerve:  Mărginean, I. Florea, Cucereanu,  Drăghici și Iosif.

 
 
 

Publicitate

Publicitate