Chiar dacă în județul Alba nu se practică fotbalul american, doi albaiulieni nu sunt străini de acest sport. Mai mult decât atât, cei doi evoluează pentru echipa care anul trecut a jucat finala Campionatului Național de Fotbal American.

Dan Crâsnic este din Alba Iulia, are 27 de ani şi este absolvent al Colegiului Național ”Horia, Cloșca și Crișan” şi al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Poartă numărul 93 pe tricou, pentru Cluj-Crusaders şi poate evolua pe postul TE (tight end), responsabil să prindă mingea , dar și pe postul LB (linie backeri sau linie de fund). Crâsnic are 1,87 metri înălţime și 90 de kilograme.

Celălalt jucător care evoluează pentru Cluj-Crusaders este Ciprian Lazăr, sportiv care evoluează cu numărul 29, originar din Oiejdea, absolvent tot al Colegiului Național ”Horia, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia şi al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Acesta are 27 de ani și evoluează pe postul CB (cornerbacks). Ciprian Lazăr are 1,83 metri și 85 de kilograme.

Antrenorul echipei Cluj-Crusaders este Rafael Ruiz, tehnician de origine mexicană.

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate