Asociația Județeană de Fotbal și principalul susținător al fotbalului de masă, Consiliul Județean Alba au premiat sâmbătă înaintea finalei Cupei României, faza județeană cei mai merituoși fotbaliști din județ, dar și cele mai valoroase echipe. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Sorin Corpodean, președintele AJF Alba și de către Florin Roman, vicepreședintele CJ Alba.

Sportivii au primit cupe, diplome, mingi și medalii din partea organizatorilor, recompensând astfel munca depusă în sezonul proaspăt încheiat.

Iată lista laureaților:

CSO Cugir a primit titlul de campioană, în vreme ce Performanța Alba Iulia și Sportul Sebeș au primit medalii și diplome pentru locurile 2 și 3. Trofeul FAIR-PLAY a fost acordat așa cum anticipam, echipei Energia Săsciori.

Titlul de Golgheter a fost împărţit în două în acest an. abrudeanul Romică David şi cugireanul Alin Şuteu de la CSO Cugir au  primit titlul de cel mai bun marcator din Liga a IV-a. Cei doi au marcat 23 de goluri fiecare.

La Juniori A1, campioană este tot CSO Cugir, locurile doi şi trei fiind ocupate de Rapid CFR Teiuş şi Metalul Aiud.

În Liga a V-a. Seria I: Perla Jidvei este noua campioană şi a promovat în Liga a IV-a

În Liga a V-a, Seria a II-a, echipa promovată şi implicit echipa campioană este Industria Galda de Jos.

În Liga a V-a, Seria a III-a, a cucerit titlul de campioană Mureşul Vinţu de Jos, formaţie alcătuită cu preponderenţă din jucători din Vinţu de Jos.

La Juniori C: Campioană este Unirea Alba Iulia, echipă pregătită de Vasile Ursu.

La Juniori D: Trofeul va fi primit de către echipa lui Raul Unchiaş, Viitorul Alba Iulia.

La junoiori E echipa campioană este Viitorul Abrud, urmată pe podium de Europa Alba Iulia (antrenor Neluțu Popa) şi Rival Alba Iulia (antrenor Laurențiu Daniel)

 
 
 

Publicitate

Publicitate