IMG_002975 de jucători au participat, sâmbătă,  la Cupa Transavia la golf- cea mai importantă competiție din acest sezon desfășurată pe terenul de la Pianu de Jos. Turneul de golf organizat de Ioan Popa, patronul companiei Transavia se află la cea de-a noua ediție și a reunit jucători membri ai mai multor cluburi din România și străinătate.

Rezultatele Transavia Golf Cup ediţia IX:

Categoria 1: Campion- Laurențiu Coman ( 70 lovituri-departajare HCP),  Vicecampion- Lepădatu Marian (70 lovituri- departajare HCP)

Categoria 2: Campion- Pocan Ioan  (43 puncte), Vicecampion- Ciceo Mircea (40 puncte)

Categoria 3: Campion- Ciosan Florin  (40 puncte- departajare HCP), Vicecampion- Sîmpălean Călin (40 puncte- departajare HCP)

(P)  Pantofi golf, tricouri golf, pantaloni golf pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Categoria Lady: Campion- Coman Ana (36 puncte), Vicecampion- Codrin Anca (35 puncte)

Categoria Seniori: Campion- Stanciu George (39 puncte), Vicecampion- Burzescu Gabriel (32 puncte)

Categoria Juniori: Campion- Antonio Pop (22 puncte),  Vicecampion- Popa Luca (7 puncte), locul 3- Ciceo Mara (5 puncte), locul 4- Barbu Andrei (4 puncte)

Longest Drive ( cea mai lungă lovitură): Bărbat Alexandru (240 metri)
Nearest to The Pin ( cea mai apropiată lovitură de gaură: Bărbat Alexandru (2,92 metri)

Compania Transavia susține și în acest an promovarea golfului în rândul tinerilor jucători și a oferit și în acest an  3 vouchere speciale pentru categoria Junior în valoare totală de 1000 lei pentru achiziționarea de articole golf.

În cadrul evenimentului, a avut loc și un concert live oferit de Trupa Puzzle.

Transavia este cel mai important producător de carne din România, cu o producţie de peste 55.000 de tone de carne de pasăre, în fermele proprii de creştere din 5 judeţe – Alba, Cluj, Sibiu, Braşov şi Harghita. Toate produsele sunt realizate în conformitate cu normele de calitate internaţionale, iar din anul 2006 compania a primit distincţia de furnizor al Casei Regale a României. Produsele Transavia deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Cei 24 de ani de activitate pe piaţa avicolă din România atestă calitatea incontestabilă a companiei Transavia ca lider de piaţă. Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75 la sută, în marile lanţuri de retail, prin brandurile Fragedo şi Papane. Transavia este prezentă şi pe piaţa internaţională, prin exporturile realizate în ţări din Comunitatea Europeană (printre care Marea Britanie, Franţa, Spania, Croaţia, Ungaria, Bulgaria şi Estonia). Fondatorul şi directorul general al grupului  este dr. ing. Ioan Popa, arhitectul celei mai performante companii cu sistem integrat de creştere, procesare şi comercializare a produselor din pui din România. Cei peste 1.600 de angajaţi, o echipă solidă de management, investiţii constante şi un know-how propriu stau în spatele succesului obţinut şi la baza tuturor planurilor de viitor.
 
 
 

Publicitate

Publicitate