Baschetbalistele de la CS Phoenix Constanța au încheiat „în lacrimi” partida de la Alba Iulia, dispută dominată categoric de la un capăt la celălalt de elevele pregătite de Nicușor Marcu. Scorul final, 66-34 (pe sferturi, 34-2, 12-1, 12-12, 19-8) avea să reflecte diferența categorică de valoare dintre baschetbalistele aflate pe teren.

Succesul de joi oferă echipei din Alba Iulia o opțiune serioasă în ceea ce privește calificarea la turneul final. LPS ”Heroes” Alba Iulia nu a avut probleme în partida cu sportivele constănțene, decizând soarta partidei încă după primul sfert. Ba mai mult, tehnicianul Constanței a fost la un pas de a face o criză de nervi, certându-și aspru elevele.

Pentru LPS ”Heroes” Alba Iulia au marcat: Bianca Burlacu 18, Ionela Tețcu 10, Zsofia Szekely 8,  Iulia Avrămuț 6, Alexandra Boțan 6, Andreea Fleșer 6, Alexandra Vodă 4, Dorattya Pap 4, Diana Maier 2, Adela Vintilă 2.

LPS Alba Iulia va juca vineri contra grupării LPS Arad. Fetele lui Marcu mai au nevoie de o victorie pentru a-și asigura calificarea în faza următoare a competiției.

 
 
 

Publicitate

Publicitate