IMG_3484Tristețe fără margini în rândul celor care l-au cunoscut de Dragoș Damian, fotbalistul care a murit în urmă cu o săptămână, într-un accident rutier petrecut în Franța. Vineri, trupul neînsuflețit al tânărului va ajunge la Alba Iulia. 

Cei care se ocupă de repatrierea lui Dragoș au plecat de miercuri din Franța și, cel mai probabil, vor ajunge vineri dimineaţa la Alba Iulia.

Priveghiul va avea loc acasă la Dragoș Damian (în Partoș), iar înmormântarea acestuia este programată duminică.

Reamintim că tânărul de 22 de ani şi-a pierdut viaţa după ce, aflat la volanul unei furgonete, a intrat în coliziune cu un TIR românesc, pe o şosea din nordul Franţei. În urma impactului violent, şi celălalt şofer a murit.

417556_281818431887173_1090683068_nInter Ciugud a imprimat tricouri cu chipul fotbalistului

În semn de solidaritate, echipa Inter Ciugud a printat tricouri cu chipul fotbalistului. Acestea care vor fi puse pe sicriu, iar, la meciul cu Dalia Sport Daia Română, fratele mai mic al lui Dragoș va avea șansa să joace câteva minute pentru echipa din Ciugud, tocmai pentru a-i aduce un ultim omagiu în acest sens.

În zilele dinaintea accidentului, Dragoș a vorbit mereu cu unii dintre membrii echipei și le transmitea că este nerăbdător să joace în finala Cupei României, programată la Galda de Jos. Din păcate, acesta nu a mai avut şansa să-şi îndeplinească dorinţa.

 
 
 

Publicitate

Publicitate