IMG_0995Duminică, 22 iunie 2014, de la ora 9:30, pe terenul sintetic „Fair-Play” din Aiud, se va desfășura faza finală județeană a programului „Fotbal și Feminitate 2014” (anul II de proiect), pentru clasele I-IV. În competiție se vor întrece șase școli, printre care și noua campioană națională de la ONSS, Școala Gimnazială Câmpeniî.

După aproximativ o lună de pauză, fotbalul feminin revine pe calendarul elevelor din județul Alba. Data de 22 iunie 2014, va fi decisivă pentru cele mai mici dintre „fotbaliste”. Șase școli se vor lupta la Aiud pentru un loc pe podiumul fazei județene a programului „Fotbal și Feminitate 2014”. Favorită, să își adjudece titlul de campioană, pare a fi Școala Gimnazială din Câmpeni, dat fiind faptul că în perioada 9-11 mai au câștigat și Olimpiada Națională a Sportului Școlar (turneul final desfășurat la Slobozia), dar cu siguranță, celelalte cinci formații își vor juca șansa până la capăt.

Cele șase școli vor fi împărțite în două grupe a câte trei echipe, grupe care se vor constitui în urma tragerii la sorți care va avea loc duminică, de la ora 9:30, la terenul sintetic „Fair-Play” din Aiud.

Astfel, duminică – 22 iunie 2014, ora 9:30, vor participa următoarele școli:

– Școala Gimnazială „Ioan de Hunedoara” Sîntimbru – prof. Cotoară Gabriel;

– Școala Gimnazială „Nicolae Drăgan” Galda de Jos – prof. Buchler Dana;

– Școala Gimnazială Miraslău – prof. Biro Cristian;

– Școala Gimnazială Câmpeni – prof. Gojeiu Cornel;

– Așezământul Social „Sf. Serafim de Sarov” Războieni – prof. Beregoi Maria;

– Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud – prof. Hanca Florin.

sursa: ajfalba.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate