După mai puțin de un an de pauză, fostul căpitan al echipei CS Zlatna, Nicolae Kiraly, revine în fotbal. Experimentatul fundaș a semnat cu Performanța Alba Iulia, grupare care se află pe locul 9, după trei partide disputate.

Nicolae Kiraly, jucător care a trecut prin curtea mai multor formații, precum CS Zlatna, FC Argeș Pitești, FC Seso Câmpia Turzii sau Unirea Alba Iulia (a reușit promovarea în 2003 alături de „alb-negri”) revine în fotbalul albaiulian. Acesta a renunțat în aprilie 2011 la fotbal pentru un job mult mai avantajos, în Germania, dar nu a rezistat să stea mult departe de fotbal.

„Nicolae Kiraly e un jucător bun, pentru că astfel nu-l aduceam. Aveam un gol în apărare și, după niște discuții, am reușit să-l aducem. Sperăm să fie de bun augur transferul său, deoarece vrem să atacăm promovarea, pentru că locul din clasament nu reflectă echipa care o avem. Are experiență mare în fotbal și sper ca alături de tineri din echipă să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Ioan Marinca, antrenor Performanța Ighiu.

Debutul fundașului albaiulian ar putea avea loc chiar duminică, la partida dintre Performanța Alba Iulia și Dalia Sport Daia Română.

 
 
 

Publicitate

Publicitate