Fortuna Lunca Mureșului a pierdut incredibil în deplasare, pe terenul celor de la Voința Beldiu. Duminică, de la ora 11.00, a avut loc primul meci din etapa a şasea a seriei II din Liga a V-a. 

Voința Beldiu venea în fața suporterilor pentru un joc dificil, după ce în etapa precedentă a pierdut la AS Războieni Cetate cu scorul de 2-0. În clasament, înaintea acestei etape, Beldiu ocupa poziția a şasea.

Fortuna Lunca Mureșului a câștigat categoric etapa trecută pe teren propriu în confruntarea cu Progresul Fărău, scor 5-2, într-un meci în care s-au marcat cele mai multe goluri ale etapei și istoria este pe punctul de a se repeta și acum. Fortuna Lunca Mureșului ocupa locul trei în clasament, cu un număr de 13 puncte, la un singur punct de primele două poziţii.

După o primă repriză sfâșietoare, cu foarte multe ocazii de ambele părți, ambiție și determinare nemaipomenită – s-au marcat nu mai puțin de 6 goluri -, când echipele şi-au consumat o mare parte de energie în primele 45 de minute, acestea au intrat la cabine cu un scor de egalitate, 3-3. Repriza secundă a mai adus doar golul victoriei, al celor de la Voința Beldiu, care au reușit să strângă toate cele trei puncte puse în joc în această etapă.

Etapa viitoare, Fortuna Lunca Mureșului încearcă să aducă o nouă victorie pe teren propriu, în meciul cu AS Războieni Cetate. Voința Beldiu face deplasarea la Băgău, pentru confruntarea cu ACS Băgău.

Până etapa viitoare, care este programată în 19 și 20 octombrie, Fortuna Lunca Mureșului joacă miercuri în Cupa României, în fața celor de la ACS Băgău din cadrul etapei a II a competiției. Voința Beldiu a fost eliminată etapa precedentă de Voința Stremț.

De la ora 16:00 în seria a II-a se mai joacă :

Voința Stremț Mureșul Gâmbaș
Șoimii Ciumbrud AS Războieni Cetate
FC Lopadea Nouă FC Micești
Progresul Fărău ACS Băgău
Național Rădești Decebal Cricău
Sportul Livezile Viitorul Unirea
 
 
 

Publicitate

Publicitate