Sâmbătă, 19 mai, a avut loc la Clubul de golf „Paul Tomiţă” din Pianu de Jos cea de-a şasea ediţie a Cupei Transavia la golf.  Sub sloganul “Join your club!”, ediţia din acest an a lansat o invitaţie la joc tuturor pasionaţilor de acest sport nobil, reunind totodată oamenii în jurul unui numitor comun: golful, pasiunea tuturor.

Competiţia, devenită un punct de referinţă în calendarul competiţional al Clubului „Paul Tomiţă” a avut peste 50 de jucători înscrişi.

Rezultatele Transavia Golf Cup, Ediţia a VI-a:

Categoria brut:

Locul I: Florin Vinersar ( + 6 puncte)

Categoria I

Locul I: Kadar Attila (40 puncte)

Locul II: Dorin Mateiu (37 puncte)

Locul III; Daniel Morar (36 puncte)

Categoria II

Locul I: Mircea Ciceo (40 puncte)

Locul II: Stefan Rohnean (39 puncte)

Locul III: Dan Danci (39 puncte)
Categoria Lady, Locul 1: Sabina Suciu (38 puncte)

Categoria Seniori, Locul 1: Radu Codrin (36 puncte)

Categoria Juniori 14 ani, Locul 1: Paul Valasutean (33 puncte)

Categoria Juniori 16 ani, Locul 1: Alexandru Vladuti (32 puncte)

Longest Drive: Kadar Attila (260 metri)
Nearest to The Pin: Florin Vinersar (4,60 metri)

În cadrul evenimentului, după competiţia sportivă, a avut loc o degustare de vin prezentată de către sommelierul Marius Bratu, iar, după festivitatea de premiere, un concert oferit de formaţia De la Funk.

Despre Transavia

Transavia, societate pe acţiuni cu capital privat integral românesc, este liderul pieţei româneşti a cărnii de pasăre. Grupul Transavia produce în prezent peste 50.000 de tone de carne pe an în facilităţile sale de producţie din Transilvania. Transavia deţine 15 ferme de crestere  pui de carne, două ferme de reproducţie şi două staţii de incubaţie, o fabrică de nutreţuri combinate, două abatoare performante de industrializare a cărnii şi o fabrică de procesare a cărnii, precum şi două ferme vegetale. Produsele Transavia sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde în domeniu, sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu şi deţin certificările IFS (International Food Standard) şi BRC (British Retail Consortium). Transavia este prezentă pe piaţa internaţională prin exporturi în ţări din Comunitatea Europeană (inclusiv Franţa şi Marea Britanie), Africa şi Orientul Apropiat. În 2006, Transavia a fost distinsă cu titlul de furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate