Remarcat în ultimele luni mai ales datoritā activitāţii ca instructor al grupelor de iniţiere din cadrul clubului municipal de şah albaiulian, Florin Ungurean (CSU Alba Iulia) a dovedit din nou în acest weekend cā se aflā în progres şi ca jucātor, nu doar ca antrenor.

Deşi cotat doar ca favoritul 7 la open-ul de seniori de la Cluj-Napoca, şahistul albaiulian a reuşit un turneu excelent, obţinând locul 1 cu 5 victorii şi o singurā remizā cu principalul favorit al turneului, maestrul Janos Helmer (CSM Cluj-Napoca), care a trebuit sā se mulţumeascā cu locul secund. Pe locul al treilea s-a clasat Tiberiu Orban (Şah Club Potaissa Turda). La turneu au participat 37 de jucātori.

Pentru şahiştii albaiulieni urmează participarea la ediţia a treia a turneului cu raportare la Federaţia Internaţionalā de şah “Weekend şahist albaiulian”, care se va desfāşura în perioada 1-3 februarie la Alba Iulia. Este ultimul test înaintea finalei Campionatului Naţional de seniori, programată în a doua jumătate a lunii februarie, la Olăneşti.

 
 
 

Publicitate

Publicitate