big_florin-roman-copyÎntr-un sezon bun pentru sporturile de echipă din judeţ, Volei Alba Blaj campioană naţională, CSU Alba Iulia clasată pe locul patru în elita baschetului feminin românesc şi Handbal Sebeş Alba promovată pe prima scenă la fete, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba a decis să facă un apel către colegii săi vizavi de sprijinirea “sportului rege” din judeţ.

“Am avut rezultate foarte bune la volei, baschet şi handbal dar fac un apel către colegii mei din Consililul Judeţean pentru a ne îndrepta atenţia şi către valorile locale, care nu sunt puţine, şi implicit către fotbal.

Consider că trebuie să reluăm discuţiile faţă de situaţia fotbalului judeţean unde sunt implicaţi foarte mulţi jucători şi de unde talentele nu au încetat să apară de-a lungul anilor.

Acum avem şi o decizie prin care cei implicaţi în finanţatrea fostei echipe Unirea Alba Iulia 2006 au fost găsiţi nevinovaţi, deci trebuie ajutat şi fotbalul din judeţ, mai ales că sumele necesare pentru sprijinirea acestui sport nu sunt deloc mari” a punctat Florin Roman.

O DECIZIE MAI MULT DECÂT BENEFICĂ, DE CARE VOR BENEFICIA ÎN JUR DE 4.000 DE PERSOANE IMPLICATE ÎN FOTBALUL JUDEŢEAN DIN JUDEŢ! (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate