CERCEAJUDO Marcel Cercea, medalie de argint la Cupa României de seniori!
Judoka Marcel Cercea. (18 ani, dublă legitimare la CSŞ Alba Iulia şi CSU Piteşti), elev al antrenorului Ioan Todor s-a remarcat recent şi la Cupa României de seniori, competiţie disputată la Iaşi.

Cercea a cucerit medalia de argint în limitele categoriei 73 de kilograme, pierzând un singur meci, în finală. Dublu campion naţional în acest an, după ce a cucerit titlurile Under 21 şi Under 23, sportivul albaiulian a mai obţinut medalia de bronz la Cupa Europeană, din Italia, la Lignano.

Consacrat la categoria 66 de kilograme, sportivul din Cetatea Marii Uniri este un candidat seprios pentru prezenţa la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Altfel, duminică, 26 aprilie, la Alba Iulia, sunt prevăzute etapele pe Euroregiuni la copii, individual, la Under 12 (sportivi născuţi în anul 2004) şi Under 14 (din anii 2002-2003).
MOLNAR BIANCAATLETISM Bianca Molnar, medalie de bronz la Balcaniada de marş!
La Ayvalik-Balikesir (Turcia), s-a desfășurat Campionatul Balcanic de marș, ediția a 14-a, competiție rezervată seniorilor, juniorilor, cadeților, atât la feminin, cât și la masculin, competiţie la care au participat reprezentanţii a 6 ţări. Delegaţia României şi-a trecut în cont şase medalii, dintre care una de aur şi 5 de bronz, situându-se în clasamentul pe echipe pe locul al doilea (cu 38 de puncte), după Turcia (53 de puncte) dar înaintea Greciei (16 puncte).

Albaiulianca Bianca Molnar (legitimată la LPS Alba Iulia şi CS Unirea Alba Iulia) a terminat pe poziţia a treia în cursa junioarelor, pe distanţa de 10 kilometri, cu rezultatul de 50 de minute şi 37 de secunde, cucerind medalia de bronz.

(P)  Adidasi de alergare pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

În acest an, sportiva din Cetatea Marii Uniri a devenit campioană naţională la junioare 1, în luna martie, la Reşiţa (rezultatul 51 de minute şi 15 secunde). Următoarea competiţie importantă în agenda mărşăluitoarei albaiuliene, pregătită de Gabi Avram, este în 17 mai, Cupa Europei, la Murcia, în Spania. (D.U., sursa foto facebook)

 
 
 

Publicitate

Publicitate