Surpriza de proporții de la Rădești nu pare a fi atât de mare precum o arată scorul.  Performanța Alba Iulia a jucat fără 2 oameni, ambii eliminați de arbitrul Răzvan Orlea din Aiud. La final, oaspeții au contestat vehement prestația centralului aiudean.

Performanța a deschis scorul în minutul 35 prin Iuoraș, iar ratările au fost pe bandă rulantă la poarta ”lanternei roșii”. În ultimele 10 minute ale partidei, soarta meciului a fost schimbată. Mai întâi, Marc a egalat în minutul 80, iar în minutul 88 a stabilit scorul final, trecând în contul echipei din Rădești prima victorie din acest sezon.

Mihai Manea: ”Nu se poate să dai arbitru din Aiud și tu joci cu Rădești”

Istoria controverselor legată de delegarea arbitrilor se repetă și în această etapă. Dacă Paul Ciucă este cel care contesta în debutul returului faptul că l-a avut la centru pe Corneliu Aron – arbitru din Alba Iulia la meciul cu Europa, acum Mihai Manea, antrenorul Performanței s-a plâns de faptul că brigada de arbitri a fost din Aiud. ”Nu se poate să dai arbitru din Aiud și tu să joci cu Rădești. La final, arbitrul se pupa cu cei de la Rădești. Să mulțumească domnului arbitru. Cum să ai eliminat în minutul 3… Am avut ocazii, asta e. Nu se poate să joci cu jucători care noaptea merg la sintetic și la nuntă. Nu e vina lor, arbitrul și-a bătut joc”, a declarat Mihai Manea, antrenor Performanța Alba Iulia.

Iată celelalte rezultate înregistrate în această etapă:

CIL Blaj – CSO Cugir 1-3

Rapid CFR Teiuș – Viitorul Unirea 1-0

Viitorul Sântimbru – Olimpia Aiud 1-0

Europa Alba Iulia – Arieșul Baia de Arieș 3-0

Sportul Sebeș – Cuprirom Abrud 2-1

CS Ocna Mureș – FC Cugir 0-1.

 

Comentarii

  1. CRISTI POP spune:

    BRAVOOO RADESTIUL !!!!!…cand vin acasa dau de baut !
    nu ne place sa batem decat pe cei fruntasi….Europa…Performanta…siii
    iiiiiiiiiiiiii……..vine Cugirul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 

Publicitate

Publicitate