CS Ocna Mureș a reușit să învingă în etapa cu numărul 20, în deplasare, echipa Flamura Roșie Rădești, grupare aflată pe ultima poziție în Liga a IV-a.

Elevii lui Ionuț Pereat au reușit să învingă, chiar dacă jocul rezultatelor nu-i ajută foarte mult pe ocnamureșeni să se distanțeze. Pentru ocnamureşeni, marcatorii au fost Banu, Pereat și Râșniță.

La scorul de 1-3, Flamura Roșie Rădești a ratat o lovitură de la 11 metri, dar chiar și așa s-au apropiat la 3-4, iar în ultima fază portarul echipei din Ocna Mureș a avut o intervenție salvatoare.

”Meci dificil s-a jucat pe contre. Am trăit periculos, ultima fază a avut intervenție portarul nostru. E bine că am câștigat. A fost dubios meciul de la Teiuș, dar noi n-avem treabă cu ei”, a declarat Ionuț Pereat, antrenor principal CS Ocna Mureș.

În urma succesului obținut duminică, CS Ocna Mureș a acumulat 19 puncte, în vreme ce Flamura Roșie Rădești a rămas cu cele patru puncte acumulate în 20 de etape.

 

 

 

Comentarii

  1. 1111111111!!!!!!!!!!!!! spune:

    Pereat tu vorbesti, ******* ordinar ce esti. Mai ********** voi fara arbitrii si fara blaturi anul asta erati de mult in liga 5 a. Daca vreti blat o sa-l ai tu in meciul cu teiusul. Daca nu blatuiti meciul va spulbera teiusul.

 
 

Publicitate

Publicitate