Consiliul Judeţean Alba a avut pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de luni patru proiecte de hotărâre privind finanţarea a unor ramuri sportive. În total, consilierii judeţeni au acordat 18 miliarde de lei vechi pentru Volei Club Alba-Blaj, CS Universitatea Alba Iulia, AJF Alba şi HC Alba-Sebeş.

Performanţa obţinută de Volei Club Alba-Blaj a atras de la bugetul judeţean 700.000 de lei pentru 2013. Voleibalistele au obiectiv clasarea pe locurile V-VIII şi sunt cum se spune „în grafic”.

CS Universitatea Alba Iulia a primit o subvenţie de 400.000 de lei la bugetul alocat pentru 2013. Echipa lui Miroslav Popov este în obiectiv în acest moment şi urmează să dispute semifinalele Cupei României, act al competiţiei în care echipa va juca pentru o medalie.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a primit 400.000 de lei de la Consiliul Judeţean Alba, după ce parteneriatul dintre cele două instituţii a dat roade de la încheierea acestuia. Fotbalul de masă din Alba a luat amploare, iar zonele de munte au şi ele parte de o  competiţie oficială.

HC Alba-Sebeş este departe de obiectivul fixat în acest an şi anume clasarea în primele patru locuri. Chiar şi aşa conislierii judeţeni au dat 3 miliarde de lei vechi la hanbdal.

 
 
 

Publicitate

Publicitate