IMG_3906Pentru al doilea sezon consecutiv, CSU Alba Iulia va juca finala mică. În urmă cu un sezon, formația lui Popov a pierdut medalia de bronz în favoarea celor de la CSM Satu Mare, iar acum gruparea din Cetatea Marii Uniri se va duela cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. 

Prima dispută dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Recent, formația vizitatoare s-a despărțit de una din cele mai bune sportive din lot, Samantha Prahalis, iar acest lucru îl face pe Miroslav Popov să fie încrezător în șansele echipei noastre.

„Cred că o să învingem, ei au rămas fără Prahalis și cred că vom avea o șansă în plus după plecarea ei. Suntem obligați să învingem mai întâi acasă și apoi să încercăm să tranșăm medalia de bronz în al doilea meci. Dacă nu vom putea învinge acolo, atunci vom încerca să o facem la Alba Iulia, dar cred că vom obține medalia de bronz”, a declarat Miroslav Popov

La partida de sâmbătă, spectatorii au fost invitați să vină cu câte o jucărie, acestea fiind donate casei de copii „Rița Gărgărița”. Intrarea la meciul din finala mică va fi liberă, la fel cum a fost pe tot parcursul sezonnului.

A doua partidă dintre cele două echipe va avea loc miercuri, 29 aprilie, iar dacă va mai fi nevoie de încă un joc acesta va avea loc la Alba Iulia și va fi programat ulterior.

 
 
 

Publicitate

Publicitate