Performanța Alba Iulia și Cuprirom Abrud au șansa de a cuceri un trofeu în sezonul acesta. Formația lui Paul Ciucă este favorită la câștigarea trofeului, însă moții lui Costică Moldovan nu s-au predat vreodată fără luptă. Finala Cupei României se desfăşoară sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia.

Performanța Alba Iulia va avea o primă specială pentru meciul cu Abrudul, de 300 de lei pentru fiecare jucător, în vreme fotbaliștii de la Cuprirom Abrud vor juca pe prima normală din sezon și anume 100 de lei, în cazul unei victorii.

Antrenorul abrudenilor, Costică Moldovan este conștient de faptul că echipa lui nu este favorită la câștigarea trofeului, dar speră într-o motivare exemplară a celor de la Cuprirom Abrud.

„Nu suntem favoriți, noi am ajuns în finală datorită ambiției noastre. Fotbaliștii noștri au avut ambiția să joace o finală pentru că la început nimeni nu a vrut Cupa României din cauza cheltuielilor, acum e obiectiv. Băieții vor juca pe o primă normală de 100 de lei”, a declarat Costică Moldovan, antrenor principal Cuprirom Abrud.

La polul opus se află Performanța Alba Iulia, echipă care, dacă va învinge sâmbătă pe „Cetate”, își va îndeplini ambele obiective din acest sezon, după ce gruparea lui Ciucă terminat sezonul pe locul doi.

„Și pentru noi și pentru ei va fi o motivație specială, pentru că va fi o finală. Cred că va fi o dăruire extraordinară din partea ambelor echipe. Nu știm dacă suntem favoriți, dar vom avea o ambiție mai mare decât cei de la Abrud.  Ambiția va fi atuul nostru”, mărturiseşte Paul Ciucă.

Două autocare de la Abrud spre „Cetate”

Abrudenii vor avea parte de o susținere specială la meciul din cupă. Două autocare vor fi puse la dispoziția fanilor echipei Cuprirom Abrud pentru a face deplasarea la Alba Iulia și pentru a-și încuraja favoriții.

Mai mult, potrivit antrenorului formației Cuprirom Abrud, foarte mulți localnici și-au anunțat intenția de a veni la meci chiar și cu propriile mașini.

Doi absenți și doi incerți pentru Performanța

Performanța Alba Iulia are parte și de accidentări, dar și de un jucător suspendat. Antrenorul-jucător Paul Ciucă este accidentat, Cernea și Toma sunt incerți pentru jocul de sâmbătă, în vreme ce Călin Dănilă este suspendat.

Totuși, Cernea și Toma ar putea începe jocul din primul minut, dacă vor fi recuperați până la ora jocului.

 
 
 

Publicitate

Publicitate