DSC02202La finalul turului de campionat al Diviziei A, Seria B, la handbal feminin, gruparea Handbal Club Alba Sebeş se află pe prima poziţie în clasament cu 9 victorii din tot atâtea posiblie iar şansele handbalistelor pregătite de Teanu Popa de a reveni, după mai bine de un deceniu, în elita handbalului feminin românesc sunt extrem de mari.

Viceprimarul Sebeşului, Adi Bogdan, un apropiat al sportului în general respectiv al handbalului în special, crede cu tărie că judeţul Alba va avea din sezonul viitor trei reprezentante în primul eşalon.

“Aici vorbim despre baschet feminin CSU Alba Iulia, despre volei feminin, Volei Club Alba Blaj repesctiv handbal feminin, Handbal Club Alba Sebeş. Chiar dacă mai sunt de disputat nouă jocuri din acest campionat, primul pe 25 ianuarie de la ora 18.00 cu CSM Bistriţa în sala sporturilor Florin Fleşeriu din Sebeş, sunt ferm convins că fetele noastre nu pot rata promovarea în prima ligă a handbalului din România.

Avem în spate un proiect care a început în urmă cu trei ani iar acum avem o echipă bună care, cu ajutorul câtorva transferuri în vară, va juca cel puţin zece ani în Liga 1! Este nevoie de câteva transferuri în vară şi sper ca lângă noi, în acest moment bugetul este asigurat în totalitate de către Consiliul Judeţean Alba şi Consiliul Local Sebeş, să vină şi o serie de oameni de afaceri care să readucă handbalul feminin din Sebeş acolo unde era odată.

Publicul din Sebeş este un fin cunoscător al fenomenului, sala este mereu plină la meciurile de acasă deci consider că este momentul să revenim la masa bogaţilor handbalului feminin din România” a punctat Adi Bogdan. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate