Vineri, de la ora 15.00, ACF Metalurgistul Cugir a disputat meciul cu numărul 6 în actuala stagiune a Ligii a 3-a seria a V-a, împotriva celor de la FCM Baia Mare. Băieții lui Opric se întorc acasă cu un punct.

Metalurgistul este neînvinsă în ultimele 5 meciuri disputate în campionat. După ce etapa trecută s-au întors cu 1 punct de la Pâncota, cugirenii au dat astăzi piept cu echipa de pe locul 6 în campionat, respectiv ACS FC Municipal Baia Mare.

Echipa din Cugir a intrat cu stângul în meci; în minutul 3 erau conduși cu scorul de 1-0, după ce gazdele au profitat de greșeala din apărarea cugirenilor și au transformat dintr-o lovitură de pedeapsă. Itu avea să marcheze de două ori și să întoarcă scorul. Până la pauză, gazdele au mai punctat o dată în minutul 40, aflându-se în inferioritate numerică.

Dacă prima repriză a început cu stângul pentru formația cugireană, cea de-a doua parte a jocului a fost un real succes. Aflându-se cu un om mai mult pe teren, Marius Opric și-a mobilizat bine jucătorii și repriza a doua a fost dominată clar de Metalurgistul, din primul până în ultimul minut. Șuteu, Negura, Trascan și Cirstean au punctat pentru oaspeți și au adus toate cele 3 puncte la Cugir.

Săptămâna viitoare este programată etapa cu numarul 9. Metalurgistul Cugir primește vizita liderului: ACF Metalurgistul Cugir 1939 – CS Național Sebiș se va juca în data de 18octombrie, la ora 15.00.

”A fost un meci pe care noi l-am făcut dificil, în prima repriză. A fost bine ca am reușit să ne revenim repede după golul primit și la pauză a fost 2-2. A doua repriză a fost mai ușoară pentru noi și am reușit să marcăm încă 4 goluri și să nu primim nici unul. Pe durata întregii partide s-a jucat dur. Ne pregătim pentru meciul viitor, contra celor de la Național Sebiș, sperăm să câștigăm și să-i detronăm din poziția de lider”, a declarat după partidă Ștefan Daniel Lupșan, mijlocașul dreapta al metalurgiștilor.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate