Etapa a IV-a a Cupei „Hagi – Danone” a fost cea în care s-au marcat cele mai multe goluri. Nu mai puţin de 45 de reuşite au bifat micuţii fotbalişti. Aproape jumătate din reuşitele de sâmbătă au fost înscrise de sportivii de la Viitorul Abrud şi Unirea Alba Iulia, care au marcat fiecare câte 11 goluri.

În Grupa A a competiţiei, primul meci a avut faţă în faţă pe Viitorul Alba Iulia şi Olimpia Aiud, încheiat cu victoria echipei antrenate de Raul Unchiaş (Viitorul Alba Iulia), scor 8-1. Unirea Juniors a învins CS Zlatna cu scorul de 3-0, în derby-ul rundei cu numărul IV. Unirea Alba Iulia a făcut scor cu Rival Alba Iulia, micuţii „alb-negri” izbutind să marcheze nu mai puţin de 11 goluri în poarta zlătnenilor. În clasament conduce Viitorul Alba Iulia, care are 10 puncte din patru partide, fiind urmată îndeaproape de echipa lui Alexandru Kalanyos care are 9 puncte, dar un meci mai puţin.

În Grupa B, Viitorul Sîntimbru a reuşit prima victorie, după ce a învins pe CSO Cugir cu scorul de 3-1.Viitorul Aiud a învins cu acelaşi scor pe Mureşul Vinţu de Jos, în timp ce, în ultima partidă, Viitorul Abrud a învins cu 11-2 pe Rival Alba Iulia. Clasamentul este condus de Viitorul Abrud care este lider incontestabil cu patru victorii din patru, aceştia fiind urmaţi de Viitorul Aiud cu şase puncte acumulate în trei partide.

Programul complet al etapei a IV-a:

Grupa A:

ora 09:30 –  Viitorul Alba Iulia – CS Olimpia Aiud 8-1

ora 10:30 –  Unirea Juniors – CS Zlatna 3-0

ora 11:30 –  Rival Alba Iulia – Unirea Alba Iulia 1-11

Grupa B:

ora 12:30 – CSO Cugir – Viitorul Sântimbru 1-3

ora 13:30 –  Viitorul Aiud – Mureşul Vinţu de Jos 3-1

ora 14:30  – FC Rival Alba Iulia – Viitorul Abrud 2-11

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate