În perioada 9-13 iulie, la Hamm (Luxemburg), se desfășoară Campionatul European de Powerlifting Masters, o competiție care va strânge la startul său zeci de sportivi proveniți din peste 20 de țări europene.

România va fi reprezentată la acest nivel de doi sportivi, Cazacu Sorin (categoria 120 kg) și Ovidiu Negulici (categoria 83 kg), delegația fiind condusă de către secretarul general al Federației Române de Powerlifting, albaiulianul Ovidiu Pănăzan.

”Având în vedere nivelul de pregătire, experiența competițională câștigată de-a lungul acestor ani de către sportivii români, competiția din Luxemburg va reprezenta fără îndoială un test major pentru powerliftingul românesc, cel despre care credem că a ajuns la maturitatea necesară pentru a se impune printr-un sportiv la nivel continental. România pleacă săptamâna viitoare în Luxemburg cu speranța unei medalii de aur la total prin Sorin Cazacu, sportiv care a obținut în ultima perioada rezultate deosebite, mai ales în cadrul probei de genuflexiuni, dar și cu potențialul unei surprize prin profesorul de matematică Ovidiu Negulici. Medalia de aur pe care o așteptăm și pentru care credem că avem maturitatea necesară, sperăm să fie confirmarea nivelului la care a ajuns acest sport la nivel continental și desigur nivelul de competitivitate la care se situează sportivii pregătiți în România„, au declarat membrii Federației Române de Powerlifting.

 

 Deleagația țării noastre va pleca în această săptămână spre Luxemburg de unde speră să se întoarcă cu o medalie de aur.

 
 
 

Publicitate

Publicitate