În şedinţa din 23 august, Consiliul Judeţean are pe ordinea de zi un proiect care prevede susţinerea Federaţiei Române de Powerlifting pentru cinci competiţii, care vor avea loc în perioada august-decembrie a acestui an.

Joi, consilierii judeţeni vor vota pro sau contra finanţării propriu-zise a trei competiţii importante, organizate în perioada august-decembrie 2012 de Federaţia Română de Powerlifting, care are sediul în Alba Iulia.

Federaţia Română de Powerlifting, reprezentată de Ioan Frăţilă, cere Consiliului Judeţean Alba suma de 10.000 de lei pentru organizarea următoarelor competiţii: Campionatul Judeţean Alba, Campionatul Naţional de Seniori, Cupa României. De asemenea, se solicită fonduri pentru deplasarea, în cazul participării, la Campionatul European de Seniori din Italia şi la Campionatul Mondial de Juniori din Polonia.

În suma de 10.000 de lei intră şi cheltuielile aferente pentru înscrierea la aceste competiţii, transporturile interne şi externe, diurnele interne şi externe, cazările sportivilor şi baremele pentru arbitri la competiţiile interne.

 
 
 

Publicitate

Publicitate